4/29
庭のカベルネですが幹を大幅に剪定した結果、今年はかなり元気です。
ツボミも大きくなってきました。
まだ病気も出ていないようです。
さて、今夜は焼肉にしました。
富山産のホタルイカも頂きました。
美味しかったです。
今日は、神戸レゼルバの経過観測です。
無濾過のシャルドネも、カベルネのクレレも間違いなく品質が向上してきたと思います。
余計な添加物を排除したピュアなワインは、やっぱり美味しいです。
いいぞ!
Arp. 29
The vine of Cabernet in my garden has been growing fast.
The buds have become bigger.
I had a Yakiniku BBQ dinner today.
I also had some sashimi, too.
Very good!
I tried the quality confirmation for Kobe Reserva.
Both Cabernet Rose and Chardonnay non-filtration were very good.
The quality has become better by the mature, I think.
Very good!