新百合ヶ丘 “さとう” でお寿司

4/28

今日の夕食は、新百合ヶ丘 “さとう” でお寿司。

 

 

 “さとう”さんのお寿司は、ワタシにとって一番のご馳走です。

 

 

お寿司は美味しいです。

 

 

 

何を食べても、すごーく美味しいです。

 

 

 

今日の持ち込みワインは、奥出雲ワイン シャルドネ 2021 と マルサン葡萄酒 ミワクボ プチベルドー 2018。

 

 

どちらのワインも大変に素晴らしい。

さとうさんのお寿司にぴたっとはまります。

 

 

美味しいお寿司に、美味しいワイン。

最高でーす!

 

 

Apr. 28

I went to Shin-Yurigaoka and had a nice sushi dinner at Sato.

 

I love the dinner at Sato.

 

Every dish was outstanding!

 

Excellent!!

 

I brought the two bottles of wine as usual.

 

1st Okuizumo Wine Chardonnay 2021

2nd Marusan Wine Miwakubo Petit Verdot 2018

 

Both of the bottles were very nice, too.

 

 

Very nice sushi and very nice sushi let me very happy.

It’s the greatest!