予定を変更して焼肉

3/27

休肝日

 

 

3/28

予定を変更して、町田の焼肉レストランで夕食。

 

 

やっぱり、キチンとしたお店の焼肉は美味しいです。

 

 

美味しい焼肉は、食べているうちに元気が出てきます。

 

 

 

ワインは、いつものイタリアのピノ・グリージョ。(画像なし)

ミネラル感たっぷりで美味しいです。

 

 

お約束の冷麺もいただきました。

 

満足、満足。ありがとうございます!

 

 

 

 

Mar. 27

No Wine Day

 

 

Mar. 28

I changed my dinner plan today.

I went to Machida and had a Yakiniku BBQ dinner at Restaurant Toraji.

 

I enjoyed a very fine Yakiniku dinner.

 

Good Yakiniku made me be fine.

 

I tasted a bottle of Pinot Grigio made in Italy.

It was very nice, as well.

 

Thank you very much!