11/20
今日は、町田の焼肉レストランで夕食。
ここは、最近 daimajoさまのお気に入り。
焼肉はテンションが上がります。
ワインは、イタリア アルト・アディジェのピノ・グリージョ。
アサヒビールの輸入ですが、これ美味しいです。
ピュア感たっぷり、きれいなワインです。
果肉の厚みがあって焼肉にも良く合います。
気が付けば、最近は白飲みになっております。
冷麺、最高!
家の焼肉では、こうはいきませんよね。
また、ここ、きっと来るな。。。
Nov. 20
I went to Machida and had a nice Yakiniku BBQ dinner at some Yakiniku restaurant.
I tasted Pinot Grigio made in Alto Adige, Italy.
It is a very nice white wine.
I felt very rich fruits, pure acidity and god minerals.
It was very good for Yakiniku today.
Recently, I prefer to a white wine.
Finally, I had a cold noodle.
That’s excellent!
I love Yakiniku!!