淡路島イタリアン クッチーナ・オット

5/16

夕刻、神戸にはいりました。

 

 

 

今夜は、コンサルタントを務めている白鶴酒造の担当スタッフと会食です。

お目当てのお店がお休みで、三宮・北野坂エリアをブラブラ歩き、なんとなく良さそうな感じのイタリア料理店に飛び込みで入りました。

 

 

淡路島イタリアン クッチーナ・オット

 

おっと、なんという事でしょー!!

 

 

ワインリストにマルキドボーランとパンゴリンがあるではないですかっ!!

 

 

何という偶然!!

北野坂に何百軒の飲食店があるか分かりませんが、予約も検索も無く何となく入ったお店に、ワタシが開発したリラックスワインのツートップがありました。

 

 

もしかして、呼ばれたかな?

 

 

オットさん、お料理も抜群に美味しいです。

 

 

 

新鮮な淡路島産の野菜と魚介類をふんだんに使った贅沢なお皿の数々は、何を食べても抜群に美味しいです。

 

 

 

淡路牛のタリアッテーレの美味しさは、感動レベルでした。

パンゴリンのシラーとベストマッチング。

 

 

いや、美味しかったです。

呼ばれました。感動しました。

最後にお会計のリーズナブルな事に、また、びっくり。

クッチーナ・オット、最高です。

 

 

店長の波多江さんと記念撮影。

 

このご縁を大切にしたいと思います。

また、伺いたいです。

本日はありがとうございました!

 

 

で、なぜかカラオケにいるワタシ。

ひさびさの、大ドボンっ!!

 

 

 

May. 16

I went to Kobe in the early evening.

I have a dinner meeting with stuff of Hakutsuru Sake Brewer.

 

Unfortunately, two restaurants we was going to visit were closed on Monday.

 

We went to some Italian restaurant accidently we passed the front of the restaurant.

It looked nice for me.

The name is Cucina otto.

 

Amazing! Amazing!

 

I found Marquis de Beau Rond and Pangolin on their wine list.

 

Good heavens!

 

There are so many restaurants in Kobe.

Why the restaurant we accidently visit to have my private brand wines?

 

What a coincidence!

 

My wine might call over me???

 

I was sooooo happy!!!

 

Also, all of the dishes were very nice, very delicious!

 

The restaurant cooked very nice dishes using by very fresh local vegetables and seafoods.

 

“Awaji Beaf Tagliata” was exquisite!!

 

We enjoyed excellently nice dinner.

We took a memorial photo with Mr. Hatae, who is the chef and manager.

 

Thank you very much for Hatae-san.

I will come here again!

 

 

Why I was in Karaoke room???

 

Dobon!!