4/21
九州から上京中の某お得意先リクエストにお応えし、恵比寿の喜鈴別邸さんで焼鶏コース。
都心での外食は久しぶりです。
本当に久しぶり、いつ以来だろう?
少なくとも、今年に入ってから初めてです。
いま大人気の喜鈴別邸さん、感動的に美味しいです。
鮮度が全然違います。
味付けも優しく自然。
美味しい焼き鳥ってこんなに美味しいですね。
ワインリストもユニークで、飲みたいワインがいっぱいありました。
選んだ3本。
スペインのオレンジワイン← (これdaimajoさまのお気に入りでした)
グレイス甲州 2019年
メルシャン 毬子 メルロー 2016年
オレンジワインと日本ワインって、これまたバッチリでした。
良いお店でのワインと食事って、本当に素晴らしいものでした。
今日は当然夜8時でお開きです。
マスクと制限時間なしで外での食事を楽しめる日が、どうか少しでも早く訪れますように。。。
Apr. 21
I received my important client from Kyushu.
Then we had a Yakitori dinner party at Kirin Bettei, a popular excellent Yakitori restaurant in Ebisu.
It was the first time I had had a dinner in central Tokyo in this year.
Everything was great!
We enjoyed very fine Yakitori dishes and fine orange wine and Japan wines.
I found such fine dinner at the fine restaurant was wonderful.
The dinner finished at 20:00 because of the state emergency.
I wish the day will come when we can have a dinner with no the time limit and no mask.