新商品の最終試飲

 

3/23

休肝日

 

 

3/24

ランチにおとといの手巻き寿司で残ったお刺身で、シーフードパスタを作りました。

残ったお刺身は昨夜も食べたのですが、それでもまだ食べきれなかったのです。

 

 

 

パスタ、大変おいしゅうございました。

 

さて、今日はDHLで届いた開発中の新商品の最終試飲です。

オリジナルワインの開発は久しぶりで、ここまで「あーでもない、こーでもない、」と散々ワイナリーとやりあってきたので感慨深いものがあります。

 

 

 

 

極めて良い出来だと思われます。とてもピュアでナチュラルな味わい。

すごく美味しいです。

daimajoさまがお料理したお総菜にもとても良くあいました。

 

 

 

 

はい決定、これでいきましょう。

 

 

 

Mar. 23

No Wine Day

 

 

Mar. 24

I cooked a seafood pasta by the sashimi leftover the day before yesterday.

Actually, I had the sashimi last night but I couldn’t eat them all.

 

The pasta was so delicious!

 

 

At the dinner, I tried to the final tasting for some brand-new wine received by DHL.

They were very good.

I think it is an outstanding quality in the class.

All of them were very good for the cooks today by daimajo-sama.

 

It’s Green-Light!