新宿つな八で夕食

8/7

休肝日

 

 

 

8/8

町田・小田急百貨店の、新宿つな八で夕食。

新鮮なお刺身と揚げたての天ぷらを楽しみました。

 

 

きちんとした天ぷら屋さんのカウンターで、職人さんが揚げた天ぷらをいただくのは久しぶり。

 

 

つな八は、社長さんがソムリエの資格を持つだけあって、ワインのセレクトも秀逸。

 

 

リュベロン白、スペイン・アンダルシア白、オーストリア白、リュベロン赤をそれぞれキャラフでいただきました。

 

どのワインも和食によく合うピュアで自然な味わいで、とっても美味しかったです。

 

今日もまた、ワインと美食もつパワーを存分にいただきました。

ああ、美味しかったあー!

 

 

 

Aug. 7

No Wine Day

 

 

 

Aug. 8

I went to Machida and had a fine tempura dinner at Shinjuku Tsunahachi in Odakyu Department Store.

 

It was the first time I had had fine sashimi and tempura at the bar counter cooked by a Tempura Master recently.

 

All of the tempura dishes were outstandingly delicious!

 

The wine list was very good.

 

I tasted a carafe of Luberon White, Spain White, Austria White and Luberon Red.

All of the wines were very nice, very good for tempura.

 

It was a great dinner.

Thank you very much!