オブラ、販売開始します

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お料理当番。

 

平目、縞鯵、ミズタコのお刺身

 

 

グリーンサラダ

 

 

魚介とキノコのパエリア風炊き込みご飯

 

 

今日の炊き込みご飯は、デラうまでした。

 

 

日本人は、米は焼かずに炊きましょう。

 

 

 

 

1本目 オブラ ヴィウラ ミュスカ 2015  980 +

オブラは西新宿の外資系高級ホテルのバーラウンジのハウスワインとして開発されたスペインワインです。

長らくホテルのバー専用でしたが、今回通常の販売が解禁になりました。

14年くらいバー専用で使っていただけただけに、クオリティは保証済み。

ゆったりとしたピュアな果実味、ヴィウラの酸とミュスカのアロマティックな風味がとても良いハーモニーを見せています。

これ、おすすめです!

 

 

2本目 オブラ ガルナッチャ 2016  980 +

赤も外資系ホテルのバー専用から、一般販売が解禁になりました。

スペイン内陸部のカンポデボルハ産のガルナッチャ100%で仕込まれています。

豊かなフルーツとエレガントな酸、丸みのある柔らかなタンニン。

とてもキレいで、口当たりの良い赤ワインです。

これも、とってもおすすめです。

ぜひ一度、お試しください。

 

 

 

 

Jan. 26

I cooked dinner.

 

Sashimi

 

Green Salad

 

Steamed Paella

 

Very good!

 

 

1st La Obra Viura Muscat 2015  980 yen + tax

Obra was produced for the private wine of Park Hyatt Tokyo.

You could taste it only the Lounge and Bar of the Hotel before.

From this month, you can buy this at Cave de Relax.

It is made from Viura and Muscat grown in Spain.

I felt very fine fruits aroma and very nice acidity.

It showed me a very good balance.

Tasty!

 

 

2nd La Obra Garnacha 2016  980 + tax

It was a private wine in Park Hyatt Tokyo, too.

Also, you can buy this at Cave de Relax from this month.

It is a very good wine, too.

I felt very fine black berries, elegant fruits and mild tannins.

I want to recommend this for all!