12/13
休肝日
12/14
クリスマスセール初日。
本日も大勢のお客様にお越しいただきました。
ありがとうございます!
さて、本日はワイン会。
親しいワイン仲間の皆さんから、ワタシの還暦をお祝いするという名目で、広尾のマノワにお招きをいただきました。
ご用意いただいたワインは、
Egly Ouriet Brut Prestige Millesime Grand Cru 2008
Dom Perignon Rose P2 Vintage 1996
Bollinger Vieilles Vignes Francaises Brut Millesime 2007
Domaine Des Comtes Lafon Montrachet 2005、
Cheateau Latour 1982
Chateau Petrus 1989
Domaine Romanee ContiRomanee Conti 2011
Chateau d’Yquem 2001
なんと、いう、ことでしょう。
これまでの人生60年、ワイン屋生活37年の中で、最高究極のワインがお出ましになりました。
多田シェフの素晴らしいお料理。
この蝦夷雷鳥の一皿は、私が今まで食べたジビエ料理の中で一番美味しかったです。
オーナーソムリエの中村さんの完璧なサービス。
至高の一夜を過ごさせていただきました。
皆さん、ありがとうございました。
Dec. 13
No Wine Day
Dec. 14
It was the first day of “Cave de Relax Christmas Sale”.
We received a lot of customers.
Thank you!
In the evening, I was invited to a great wine dinner to celebrate my 60th years old by my wine friends.
The party was held at Restaurant Manoir in Hiroo.
The wine list today,
Egly Ouriet Brut Prestige Millesime Grand Cru 2008
Dom Perignon Rose Vintage 1996
Bollinger Vieilles Vignes Francaises Brut Millesime 2007
Domaine Des Comtes Lafon Montrachet 2005
Cheateau Latour 1982
Chateau Petrus 1989
Domaine Romanee ContiRomanee Conti 2011
Chateau d’Yquem 2001
Oh! What is this!
The wine line up was the greatest in my life.
That’s no kidding!!
Mr. Tada, the chef de cuisine, cooked tremendous dishes.
Mr. Nakamura, the owner sommelier, served great wines perfectly.
It was a miracle night.
I went to heaven…