3/15
長野・志賀高原2日目。
焼額山スキー場は今日もド快晴。
ゲレンデは風もなく、さらさらのパウダースノー。
シーズン最後の3月のゲレンデが、今年一番の完璧なコンディションです。
朝一番でゲレンデに出て、昼過ぎまでにゴンドラ5本、高速リフト3本を滑りました。
スキーは昼過ぎに切り上げて奥志賀高原へ移動。
ゲレンデのレストランで、たかやしろシャルドネ2016年で遅めのランチ。
夕方、山を下りて夕食は長野駅前の和食屋さんで天ぷらとお寿司。
このお店大当たり。
五一ワイン 塩尻メルロ2017をいただきました。
昨日と今日飲んだ長野産のワインは、どれもとっても美味しかったです。
長野にスキーに来て、地元産のワインが楽しめるのは本当にうれしいです。
さて長野といえば、やはりウニ。
このウニの握りは、超ド級。
今シーズン最後のスキー旅行は、最高でした。
ありがとうございます!
Mar. 15
It was the second day in Yakebitai Snow Resort in Nagano.
It was a so fine day.
There was no wind.
The snow condition was perfect.
I skied a lot from early morning.
I finished skiing early afternoon.
I had a late lunch with a bottle of Takayashiro Chardonnay 2016.
Then I moved to Nagano city and had a nice Sushi dinner at a Japanese restaurant near Nagano Station.
I tasted a bottle of Goichi Shiojiri Merlot 2017.
All of Nagano wine I tasted in this trip was so nice, so tasty.
Then I went back to Tokyo and came back home late night.
It was a very nice ski trip.
Thank you so much!