今シーズン5回目のスキー

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朝一番で長野に向かいます。

 

 

今シーズン5回目のスキーです。

志賀高原の焼額山スキー場に到着。

 

 

寒気の到来で昨晩20cmの降雪があり、ゲレンデは晴天、無風、粉雪の絶好のコンディション。

 

 

ワタシの日頃の行いの良さがしのばれますね。

 

 

 

夜は、ちょっと奮発してホテルのメインダイニング。

 

 

長野産ワインと、長野の食材をふんだんに使ったフレンチをいただきました。

 

 

 

 

リンゴで育てた長野ビーフが美味しくて、びっくり。

 

 

 

 

ダイニングでお隣の席にいらした志賀高原のスキー指導員の皆さんと記念撮影。

 

 

たぶん、皆さん、ワタシより少し先輩だと思いますが、姿勢の美しさと体幹の強さが歴然。

やっぱりスキーのプロフェッショナルは違いますねえ。

 

 

 

 

Mar. 14

I went to a two-day ski trip to Nagano.

 

I arrived at Yakebitai Ski Resort at late morning.

 

It was so fine day.

Because it snowed well last night and the temperature was very low, it was an amazingly nice condition.

 

I enjoyed a ski lot.

 

Because it was my 33th wedding anniversary today, I had a fine dinner at the main dinning in my hotel.

 

We enjoyed very nice dishes with local nice wines.

 

The professional ski instructors there celebrated my memorial days.

 

It was a so special day and night.

 

Thank you so much!