8/30
ホームアローンでひとり飯。
オージービーフのトモサンカクをゲットし、ステーキに。
稀少部位ですよね。
すごーく、おいぴい。
1本目 パンゴリン スパークリングワイン NV 1,480円
南アフリカ産のシュナンブランで仕込まれたスパークリングワイン。
厚みのあるフルーツの果肉と、細かな泡がつくる心地の良いハーモニー。
おいしい。
2本目 マルマンデ ミュレデュグー 2016 980円
ボルドーに隣接するコートドマルマンデ産の赤ワイン。
メルローとカベルネソーヴィニヨンのブレンドから、古典的なボルドースタイルに仕上がっています。
1,000円くらいのボルドーワインは、その辺でいっくらでも売っていますが、このクオリティーは出色だと思います。
トモサンカクのステーキにぴったり。
これは幸せ。
Aug. 30
I stayed my home alone tonight.
I cooked a steak by Australian beef.
Oh! Delicious!
1st Pangolin Sparkling Wine NV 1480 yen
It is made by 100% Chenin Blanc grown in Western Cape in South Africa.
I felt very rich fruits and elegant babbles.
It is very well-balanced.
Tasty!
2nd Marmandais Murets de Gouts 2016 980 yen
It is made from Merlot and Cabernet Sauvignon grown in Cotes du Marmandais, where is next area of East Bordeaux.
The taste is a very authentic style of the classical Bordeaux.
I felt deep fruits and tannins.
You can find a lot of 1000 yen Bordeaux reds everywhere recently.
But it is very difficult to find such nice Bordeaux red in this class, I think.
It was tremendously nice for the steak tonight.
I was really happy!!