いまがわ食堂、使えますね

11/12

今日はため込んでしまった仕事と雑用と一気にこなし、夕刻からいつもの日帰り温泉に出かけました。

 

 

寒くなったので、温泉は本当にきもちが良いです。

 

 

湯上りの生ビールは格別です。

 

 

今日は早めの送迎バスで駅に戻って、少し前に駅ビルにオープンした「いまがわ食堂」に行ってみました。

 

 

三浦漁港の鮮魚卸業者が経営する海鮮料理のチェーン店です。

ものは試しと全く期待していなかったのですが、お料理なかなかイケてます。

 

 

お刺身は新鮮、焼き鯖のポテトサラダおいしい。

 

 

青のりがたっぷり入った湯豆腐はユニークです。

アジフライは揚げたて、肉厚でサクサク。

 

 

どのお皿も美味しくて、値段はとってもリーズナブル。

 

お酒は多満自慢の純米無濾過を冷でいただきました。

一合580円は、これまたリーズナブルですね。

 

 

ビックリの満足度、ご馳走さまでした。

いまがわ食堂、使えますね。また来よう。

 

 

 

Nov. 12

Today, I took care of my hoarded work and chores at once, and went to my usual day trip hot spring in the evening.

It’s getting colder, so the hot springs are really nice.

 

 

The draft beer after the hot spring is exceptional.

 

 

Today, I took an early shuttle bus back to the station and went to the “Imagawa Shokudo” that opened a while ago in the station building for dinner.

It is a chain of seafood restaurants run by fresh fish wholesalers on the Miura Peninsula.

 

I didn’t expect anything to try at all, but the foods are pretty nice.

The sashimi is fresh, and the grilled mackerel potato salad is delicious.

 

Yudofu with plenty of green seaweed is unique. A fried horse mackerel is thick and crispy.

 

All the plates are delicious and the prices are very reasonable.

 

For sake, I had Taman-Jiman Junmai unfiltered chilled.

580 yen per “choshi” is also reasonable.

 

I was surprised by the satisfaction and the treat.

You can use the Imagawa Shokudo.

Let’s come again.