8/19
休肝日
8/20
夕刻、またお風呂に入りに、喜楽里 別邸に行きました。
これで、4回目。2日に一度のペースです。
すっかり、はまりました。
こちらのお湯は、いまは地下水の沸かし湯ですが、実はすでに天然温泉が湧きだしているとのこと。
地下2,000メートルの源泉をくみ上げるそうです。
行政に検査申請中とのことで許可が下り次第、天然温泉の営業に切り替えるそうです。
うーん、楽しみです。
湯上りの生ビールは最高です!
冷や奴とバクダン丼をいただきました。
美味しい。
帰宅後、冷蔵庫に飲み残したワインを飲みました。
喜楽里 別邸にワインの持ち込み出来ないかな?
Aug. 19
No Wine Day
Aug. 20
In the evening, I went to the Kirari Bettei to take a bath again.
This is the fourth time. It is a pace of once every two days.
I was hooked.
The water here is currently boiling groundwater, but in fact, natural hot springs are already springing up.
It is said that it will pump a source 2,000 meters underground.
It is said that they are applying for an inspection from the government, and as soon as permission is granted, they will switch to the business of natural hot springs.
Well, I’m looking forward to it.
Draft beer after hot water is the best!
I had a Tofu and a Bakudan bowl.
Delicious.
When I got home, I drank the wine I had left in the fridge.
Is it possible to bring wine into the Kirari Bettei?