7/21
今日の料理。
枝豆
真鯛の中華風薄造り
生ハム、キウイ、ブロッコリー、オクラのサラダ
焼きかまぼこ
沖縄アグー豚ヒレ肉とリンゴのソテー
今日も猛暑の中、お料理、おつかれさまでした。
さて、今日は南フランスから届いたサンプルワインの試飲でした。
オリジナルワインの候補で、赤2種類と白2種類。
一番おいしいと思った白ワインは、ボトル一本全部飲みました。
Jul. 21
Today’s dishes.
Edamame
Chinese Style Madai Sashimi
Salad with Prosciutto, Kiwi, Broccoli and Okra
Grilled Kamaboko
Okinawa Agu Pork Tenderloin and Apples Saute
It was a big job for cooking in the heat today.
Well, I tasted sample wines that arrived from the South of France.
It is a candidate for the original wine, 2 types of red and 2 types of white.
I drank the whole bottle of white wine that I thought was the best.