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今日の夕食は、町田のトラットリア・ダイで。
岩手三陸の生牡蠣からスタート。
白はハンガリーのトカイ。
トカイと言えば、昔は甘口のワインでしたが、これはすっきり系の辛口。
ピュアな果実味としっかりとした酸、美味しいです。
こちらのお料理は何を頼んでもおいしいです。
化学調味料を使わず、素材を生かした薄味がうれしいです。
ピッツァ最高!
赤はイタリア・サルディーヤのカンノナウ。
これがまた美味しい。
ブルゴーニュを思わせるサラリとした口当たり。
満足度の高い1本でした。
デザートまで、しっかり頂きました。
ああ、満足、満足。
Jan. 11
I went to Machida and had a dinner at Torattoria Dai.
I enjoyed very nice dishes.
Every dish was so delicious.
The cooks were light, natural and elegant.
Pizza was outstanding!
I chose a bottle of Tokaji Furmint at first.
Tokaji used to be a sweet wine but this one is a dry fresh wine.
I felt pure fruits and good acidity.
Very nice!
Then I chose a bottle of Cannonau di Sardegna.
The red wine was very good, too.
I felt elegant fruits, charming red berries and cool mouthfeel.
Both of the bottles were very delicious!
I had a nice desert, too.
It was a very nice dinner.
Thank you very much!