10/31
休肝日
11/1
休肝日
11/2
本日、某所にて「日本の銘酒ワインを味わう」セミナー&ワインディナーを開催。
先月14日、18日に続いて、3回目の開催です。
セミナーの内容も同じテーマで3回目。
油断がありました。
多忙が続いたのと、同じ話だと思って準備を怠りました。
途中で話の順番を間違えて、頭が真っ白になりました。
なんとか話を繋いで、まずは事なきを得たと思いますが、まさに冷や汗ものでした。
慣れって怖いですね。
画像はセミナーを終えた直後の筆者、お顔が真っ赤っ赤。。。
ディナーは月が替わって、メニューが一新。
素晴らしいお料理と日本の銘醸ワイン。
マリアージュもばっちりでした。
この機会に、日本のワインに興味を持っていただいた参加者の方も多く、またまた大変良いご縁をいただくことが出来ました。
皆さん、ありがとうございました!!
Oct. 18
I held the third wine seminar and wine dinner party following on 14th and 18th October.
The theme was Japan Wine, as well.
I lectured about Japan Wine at the seminar.
I think I did a worse talk than last time because I didn’t prepare the talk enough.
However, fortunately, all of the participants were interested in Japan Wine very much.
We enjoyed gorgeous dinner, too.
It was a good event.
I think I did a not-so-bad job!
Thank you very much!