10/15
某商談で、新宿ニュウマンの“タヴァーン・オン・S” でランチ。
ロデレール・エステートのスパークリングワインを飲みました。
ピュアで洗練された味わい。さすが、ロデレール。
お料理もとても美味しかったです。
よく行くリゴレットもそうですが、HUGEグループのお店は、どこもレベルが高いですね。
たっぷり2時間の商談。とても良いお話が出来ました。
帰宅後、さっとお料理当番。
予め仕込んでおいた定番の「うなぎ炊き込みご飯」です。
白ワインと赤ワインを少々(?)飲みました。
今日も一日、おつかれさまでした。
Oct. 15
I had some business lunch at “tavern on S” in Shinjuku.
I tried to taste a bottle of Roederer Estate Quartet Anderson Valley Brut.
It was very nice.
Every dish was very good, too.
I think I had a very good talk.
After I came back home, I cooked dinner, Unagi Steamed Rice.
It was very nice.
I think I did a very good job today!