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午後から鎌倉に出かけました。
毎年恒例の長谷観音さまへの初詣です。
昨年は緊急事態宣言が出て、1月のお参りが出来ませんでした。
今年は年初のお参りが出来てうれしいです。
天気も良く、実にすがすがしい気持ちになりました。
梅の花もチラホラ咲き始めていました。
お参りの後、長谷から鎌倉駅の近くまで移動し、テーブル席から江ノ電の見えるお洒落なレストラン”AWkitchen GARDEN”で早めの夕食。
ここのお料理はどのお皿も皆、実にナチュラルなテイストで、ワタシのお気に入りです。
特に野菜が美味しい。
シェフの創意工夫にあふれたお料理は何を食べても凄く美味しいです。
美味しいピザが食べたかったんです。
ワインはイタリア・マルケ産の白ワイン ”チウ・チウ・レ・メルレッタイエ”。
ぺコリーノ種から仕込まれたピュアな味わい。
果実味、酸とミネラル感のバランスが素晴らしい。
今日はワインも大当たり!
とても、気持ちが良く、楽しく、美味しい鎌倉訪問でした。
Jan. 8
I went to Kamakura and visited to Hase-Kannon, which is my favorite temple.
I always visit this temple in New Year but I couldn’t visit last year because of the state emergency.
I was very happy coming here in early January in this year.
It was a very fine day.
I felt so relaxed and refreshed.
The plum trees were beginning to bloom.
Then I walked to near Kamakura station and had an early dinner at ”AWkitchen GARDEN”.
They serves very fine natural cooks.
Every dish was very fine, very delicious.
Especially, vegetable dishes are outstanding.
I chose “Ciu Ciu Le Merlettaie”, which is made from 100% Pecorino grown in March Italy.
The taste was very pure and natural.
It was very tasty, too.
It was a very nice short trip to Kamakura.
Thank you very much!