ヴィノーブル・クラマン新入荷

7/26

熱戦が続きます。

テレビを観ていると、知らず知らずにハラハラ・ドキドキ、心拍数があがります。

アスリートの皆さんの頑張りは、応援したいと思います。

 

 

 

 

今日は焼肉にしました。

 

 

 

 

1本目 マルキドボーラン グルナッシュ・シラー ロゼ 2019  870円

チャーミングな赤いベリー系のフルーツがあふれるフレッシュなロゼ。

マルキドボーランの中では一番売れないロゼですが、ワタシはこれが一番好きかも。

我が家の自家製焼肉タレは、長期熟成した醤油をベースに、レモン、蜂蜜、バルサミコ、胡麻油、香辛料で造ります。

フルーツ感のある甘めのタレなので、ロゼが合うかな? と思ったら、やっぱこれが抜群に合いました。

これ、鬼ヤバいっす。

 

 

2本目 ヴィノーブル・クラマン 2019  1,150円  新入荷

フランス5大都市トゥールーズ近郊のフロントン地区産の赤ワイン。

新商品です。

新鮮な黒いベリー系の果実味、ソフトなタンニン、心地よいアフターテイスト。

継ぎ目のないシームレスな口当たり、とてもチャーミングな飲み口です。

サステイナブル・ワインの最高認証、HVEレベル3を獲得しています。

これも良いワインです。

 

この新商品について、久しぶりに動画をアップしました。

これまでの動画は15分もあって、長いと不評を頂いていましたが、今回は5分ちょっとで、短く紹介しています。

是非一度お越しください。

 

ヴィノーブル クラマン
第29回目のペログビワイン動画

 

 

 

Jul. 26

I had a Yakiniku BBQ dinner today.

 

 

1st Marquis de Beau Rond Grenache Syrah Rose 2019  870 yen

What a nice rose wine is this!

This one is the most unsalable wine in Marquis de Beau Rond.

However, this one is my most favorite wine in Marquis de Beau Rond.

I like the charming red berries, nice acidity and minerals.

Because my BBQ sauce is sweet, I supposed the rose wine was a good choice.

Yes, it was.

This rose is very good for BBQ today.

 

 

2nd Vignoble Clamens 2019  1150 yen  New arrival

It is made from 50% Syrah and 50% Merlot grown in Fronton AOC by sustainable method.

Fronton AOC is not so popular wine production area located near Toulouse.

I felt a lot of black berries, soft tannin and comfortable after taste.

The mouthfeel was very seamless.

I like this new arrival very much.

The winery has HVE Level-3 certification.