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最近お気に入りの新百合ヶ丘・昭和音大構内のリストランテ “イル・カンピエッロ” に伺いました。
新百合ヶ丘の駅前は、クリスマスモード。
今日は日本ワインを持ちこませていただきました。
山崎ワイナリーのピノ・グリと小布施ワインのシラーです。
小布施も山崎もコルクはDIAM。
小布施ワインのシラーは、なんとDIAM30を使っています。
30年熟成を目指すってことですね。
バーニャ・カウダ
ズワイガニと九条葱のパスタ
これ、最高!
メインは子羊をいただきました。
どのお料理も本当に美味しいです。
ワインももちろんとても美味しかったです。
このご時世で、遠くまで食事に出かけることが憚られます。
ご近所に素敵なレストランがあるってとても幸せな事だと思いました。
Dec. 6
I went to Shin-Yurigaoka and had a nice dinner at il campiello.
I saw beautiful illuminations.
I brought Japan very fine wines tonight, Obuse Wine Syrah and Yamazaki Winery Pinot Gris.
Both of the bottles had “Diam” corks.
The cork of Obuse is Diam 30!
The winery expect the bottle 30 years mature, doesn’t it?
Every dishes were very, very nice.
Of course, both of the bottles were so nice, too.
It is difficult for us to go to the dinner in central Tokyo recently because of Covid-19.
I am very happy to be able to have very nice dinner near my home.
Thank you very much!