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休肝日
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今シーズンの初滑りで、志賀高原にやってきました。

雪不足が心配でしたが、まずまずのコンディション。

初スキーを楽しみました。

夕食は、ちょっぴり贅沢に宿泊先ホテルのメインダイニング。

ゲレンデの景色を見ながら、標高1500メートルでいただくフレンチはまた格別。




ワインリストに唯一あった長野県産ワインの白と赤を選びました。
たかやなぎワインは、年々クオリティーがあがっていますね。

チーズの代わりにオーダーした野沢菜漬けが、長野産メルローによく合いました。

食後はメインバーでギムレット。

ああ、幸せ。
Jan. 8
No Wine Day
Jan. 9
I went the first ski trip to Nagano.
I had concerned about the short snow but fortunately there were enough snow on the slope.
I enjoyed skiing very much.
At the dinner, I had nice French dishes at the main dinning of the hotel tonight.
I chose Nagano white wine and red wine.
They were also very good.
After dinner, I move to the main bar and tasted a nice cocktail.
It was a so nice day and night.


