7/13
南アフリカから、スターク・コンデ ワインズのホセとマリが来日。
THE CELLAR 銀座店で、リーデル店長の菅沼さんと一緒に記念撮影。
お昼にギンザ・シックスの“てんぷら山の上”でランチをご一緒しました。
昼間から、最高級の江戸前天ぷらを堪能します。
グラスで頂いたシャブリと天ぷらの相性も抜群。
ああ、美味しかった。
ごちそうさまでした。
帰宅後、今日も草むしりを1時間半。
お昼にビッグなお食事をいただいたので、夜はさくっと白ワインと赤ワイン。
今日は早めにお休みなさい。
Jul. 13
I received Jose & Marie, the owner of Stark-Conde Wines in South Africa.
I took them to The Cellar Ginza.
We took a memorial photo with Mr. Suganuma, the shop manager of Riedel Ginza.
We had an excellent Tempura lunch at Tempura Yamanoue in Ginza Six.
All of the Tempura were outstanding.
We enjoyed them with a glass of nice Chablis.
Thank you very much.
After I came home early evening, I weeded my garden for 90 minutes, too.
Because I had a big lunch, I had a light meal tonight.
Good job!