昔の仲間と忘年会

12/2

昔の仲間と忘年会。

某所の某居酒屋に集まりました。

 

 

能登半島の新鮮な魚介類が売りのお店。

 

 

特に期待はしていなかったのですが、鮮度抜群、料理の腕抜群、値段はリーズナブル。

 

 

どのお料理もとっても素晴らしかったです。

 

 

ワインはお店のおすすめ、イタリア・マルケ州のトレビアーノ。

他のワインが濃厚系と思われて、ちょっと魚介にはどうかな?だったので、ずうっとこのワインで通しました。

何本飲んだんだろう?

 

 

いや、よく飲み、よく食べ、よくしゃべりましたよ。

昔の仲間はいいですね。

 

 

気がつけば、もうこんな時間。

ドッボーッン!

 

 

 

Dec. 2

I joined to some Bonenkai, which is a year-end-party, with my old friends.

 

The restaurant cooks very fresh seafood dishes.

 

Every dishes were excellent.

 

I chose a bottles of Italy white wine made from Trebbiano in Marche.

We kept to drink this white wine only.

 

How many bottles we opened?

 

We drank a lot, ate a lot talked a lot.

 

I love the old friends.

 

Thank you!

Doobooon!!