11/2
休肝日
11/3
この時期、毎年恒例の同窓会。
学生時代の某アルバイト先(レストラン)の仲間が揃いました。
今年は会場をソラリア西鉄ホテル銀座のメインダイニング“Furutoshi”に移しての開催。
それにしてもこの会、毎年よく続いていますね。
今年のワインは、ポルトガルが中心。
マティウスロゼ以外のポルトガルワインを飲むのは初めてという人がほとんど。
そういえばアルバイト先のレストランのリストにもマティウスロゼがあったけ。
幸いワインは大好評。
Furutoshiさんの、豪華なお料理と一緒に楽しい時間を過ごしました。
(イタリアンに秋刀魚!!)
全10種のコース料理は、いつもながら本当に美味しかったです。
締めのパスタに“ギガ盛り”が選べるとは知りませんでした。
元マネージャーの税所さん、相変わらずの健啖家ぶり。
驚きました。
いや、よく食べ、よく飲み、よくしゃべりました。
最後はシェフの岩澤さんと一緒に記念撮影。
皆さん、また来年集まりましょうね。
Nov. 2
No Wine Day
Nov. 3
I organized a wine dinner party with old friends in my college student day.
We worked together at some restaurant in Takadanobaba 35 years ago.
We have been gathering once a year in these years.
In this year, we went to Ginza Furutoshia, a fine Italian Restaurant.
I chose mainly Portugal Wine tonight.
Almost of them tasted Portugal Wine at the first time except Mateus Rose.
We remind that Mateus Rose was on the list of the old restaurant.
Fortunately, everybody enjoyed a lot for my wine selection.
Every dish was also very nice.
I didn’t know we could choose a huge size pasta, the final dish in the Menu.
I ate well, drank well and talk very well.
It was a wonderful dinner, a wonderful time.
Let’s gather in the next year, as well.