10/24
休肝日
10/25
メルシャン全国OB会に参加しました。
昨年に続いて2回目の参加です。

75名のOBが、京橋に集まりました。

私の40年に及ぶワインキャリアのスタートがメルシャンでした。
在籍期間は10年と、決して長くはありませんでしたが、ワインとビジネスの基本をみっちりと仕込んでいただいたのがメルシャン。
今では感謝の気持ちでいっぱいです。

諸先輩を置いて、僭越ながら乾杯の音頭を取らせていただきました。

懐かしい先輩、同僚たちとタイムスリップ。

楽しい時間を過ごしました。

本社時代の仲間たち。

同じヘアースタイルの仲間たち。

また来年の開催が楽しみです。
皆さんありがとうございました!

帰り道、ちょっと飲み足りなくて八重洲のワインバーに寄り道。
トレンティーノのピノ・ノワールを少々(?)頂きました。

このピノ・ノワール、すごく美味しかったです。
Oct. 24
No Wine Day
Oct. 25
I participated in the Mercian National Alumni Association.
This is my second participation following last year.
75 alumni gathered in Kyobashi.
Mercian was the beginning of my 40-year wine career.
Although the tenure period was not long, 10 years, Mercian was the one which thoroughly prepared the basics of wine and business.
Now I am full of gratitude.
I took the lead in toasting.
Time slips with nostalgic seniors and colleagues.
I had a great time.
Colleagues from the head office days.
Colleagues with the same hair style.
I am looking forward to holding it again next year.
Thank you all!
On the way back, I didn’t have enough to drink, so I took a detour to a wine bar in Yaesu.
A little (?) I got it.
This Pinot Noir was very delicious.


