回転寿司とワイン、いいですね。

8/11

休肝日

 

 

8/12

久しぶりに近所の回転寿司で夕食です。

やっぱり、まずは生ビール。

 

 

おつまみはイカリングと、

 

 

アジフライ。

 

 

家では揚げ物はしないので、ここぞとばかりに揚げ物です。

 

 

お寿司には、やっぱりワインです。

イタリア・プーリア産のトレビアーノのデカンタをいただきました。

 

 

こちらの回転寿司のお店は、すかいらーくの系列で、これはグループで開発輸入をしているワインです。

 

 

ワインは、この白ワインしかありませんが、軽快な味わいがお寿司に良く合います。

このお店、昔はワインの扱いがなかったので、飲めるワインがあるだけでありがたいです。

 

 

回転寿司とワイン、いいですね。

また来よう。

 

 

Aug. 11

No Wine Day

 

 

Aug. 12

It’s been a long time since I’ve had dinner at a Kaiten-sushi restaurant in my neighborhood.

 

After all, draft beer first.

 

The starters are squid rings, and

 

Fried Aji.

 

I don’t fry food at home, so I chose these.

 

 

For sushi, wine is the best.

I had a white wine decanter from Puglia, Italy.

This sushi restaurant is a Skylark group, and this is a wine that is developed and imported by the group.

 

 

This is the only white wine available, but it has a light taste that goes well with sushi.

This restaurant didn’t handle wine in the past, so I’m grateful that there is wine that you can drink.

 

Sushi and wine are very good.

Let’s come again.