6/23
休肝日
6/24
四ツ谷のセブン&アイ ホールディングスの本社でミーティング。
終了後、近くのタリーズコーヒーでコーヒーを飲んでいたら、「あれ、内藤さんじゃないですか!」と声をかけられました。
振り返れば、別府さんがいました。
元カーヴドリラックスのスタッフで、今は独立してワインコンサルタントとして活躍しています。
奇遇ですね。益々のご活躍を祈念しております。
帰宅後、今日の夕食は、さっと用意ができるスキヤキにしました。
今日のお肉は、北海道のふらの和牛。
スキヤキは手間がかからず、贅沢感もあって美味しいですね。
本日のワイン
マルキドボーラン ピノ・ノワール 2022 1,380円
スキヤキに合わせてピノ・ノワールを抜くと、さらに贅沢感が増します。
マルキドボーランのピノ・ノワールは本当に良く出来たワインです。
南の産地とは思えぬ冷涼感。
私がピノ・ノワールにあって欲しい味わいが全部あって、あって欲しくない味わいが皆無です。
このサラリとしたエレガンスは、本当に特筆に値すると思われます。
ああ、おいしい。
Jun. 23
No Wine Day
Jun. 24
I joined in the business meeting at the head office of Seven & i Holdings in Yotsuya.
After the event, I was drinking coffee at a nearby Tully’s Coffee when someone called out, “Isn’t that Mr. Naito?”
Looking back, there was Mr. Beppu.
A former staff member of Cave de Relax, he is now an independent wine consultant.
It’s a miracle, isn’t it?
I wish you all the best in your future endeavors.
After returning home, I made Sukiyaki for today’s dinner, which I could prepare quickly.
Today’s meat is Furano Wagyu beef from Hokkaido.
Sukiyaki is hassle-free, luxurious and delicious.
Wine of the Day
Marquis de Beau Rond Pinot Noir 2022 JPY 1,380
If you open the Pinot Noir to go with the sukiyaki, it will be even more luxurious.
The Pinot Noir of the Marquis de Beau Rond is a really good wine.
It has a cool feeling that you can’t think of as a production area in the south.
It has all the flavors I want in a Pinot Noir and none of the flavors I don’t want to have.
This sleek elegance is truly worth mentioning.
Delicious!