6/16
天気予報通りの熱波が到来。
まだ6月なのに。。
今日は休肝日の予定でしたが、こんな料理が出来てしまいました。
冷奴、もろきゅう、小松菜のおひたし
やきとり
ゴーヤチャンプル
ダメだ、こりゃ。飲むしかないですね。
缶ビール。やっぱり30℃超えると、まずビール。
冷酒。お気に入りの桃川純米酒。
でも、やっぱりよく冷えた白ワインが一番です。
滅多にない掟破りの休肝日の足抜け。
ま、たまにはいっか。
Jun.16
The heat wave has arrived, as predicted.
Even though it’s still June.
Today was supposed to be a No Wine Day, but I cooked like these.
Cold Tofu, Morokyu, Komatsuna Ohitashi
Yakitori
Goya Champuru
No, this one. I have no choice but to drink.
Canned beer. After all, when the temperature exceeds 30 degrees Celsius, the first thing to do is beer.
Cold sake. My favorite Momokawa Junmai sake.
But after all, a well-chilled white wine is the best.
A rare rule-breaking day of rest.
Well, once in a while.