3/16
休肝日
3/17
寒い日が続いています。
桜の開花も遅れるかも、ですね。
今日は我が家の居酒屋メニュー
もろきゅう
湯豆腐
真鯛のカルパッチョ サラダ仕立て
ゴーヤチャンプル
やきとり
旨いです。ワインが進みます。
本日のワイン
アラルディカ ピエモンテ バルバーラ 2023 1,200円
イタリア・ピエモンテ産の赤ワイン。
バルバーラの品種特性の赤い果実の酸がはっきり。
しっかりした果実味ときめ細かいタンニンが赤い酸をバランス良く支えています。
さらりとした飲み口ですが、飲みごたえもしっかり。
美味しいです。
食べ物を選ばないタイプのワイン、今日の居酒屋メニューにぴったりでした。
Mar. 16
No Wine Day
Mar. 17
It’s been a cold day.
It seems that the flowering of the cherry blossoms will also be delayed.
Today’s tavern menu at my house
Morokyu
Yutofu
Madai Carpaccio Salad
Goya Champuru
Yakitori
It’s delicious. Wine advances.
Wine of the Day
Araldica Piemonte Barbara 2023 1,200 yen
It is a red wine from Piemonte, Italy.
I felt the acidity of the red berries of the varietal characteristics of Barbara.
It has a well-balance between firm fruits flavor and fine tannins.
It is a smooth drink, but it is also satisfying.
It’s delicious.
A type of wine that doesn’t choose food, it was perfect for today’s tavern menu.