2/27
休肝日
2/28
入院中のdaimajoさまの退院が明日に決まりました。
今日は退院後の生活・介護の指導を受けるため、一日病院で過ごしました。
つかれました。。。
へとへとになって、夕食は新百合ヶ丘の居酒屋です。
何故かワイン以外のお酒が飲みたくなって、リストから鹿児島の芋焼酎 “富乃宝山”のデカンタを注文。
デカンタのサイズが書いてなかったのですが、出てきてビックリ、500ml。
え、こんなに飲めるのか? と思いましたが、“富乃宝山”は美味しいですね。
美味しい料理に合わせて、チビチビ飲んでいたら結局全部飲んじゃいました。
あはは、飲みすぎですね。。。
ま、今日一日、頑張ったご褒美ということにしときましょう。
Feb. 27
No Wine Day
Feb. 28
My wife, who is in the hospital, will be discharged tomorrow.
Today, I spent a day at the hospital to receive guidance on life and nursing care after being discharged from the hospital.
I was hooked.
The dinner today was at some izakaya in Shinyurigaoka.
For some reason, I wanted to drink alcohol other than wine, so I ordered a decanter of Kagoshima’s shochu “Tomino Hozan” from the list.
The size of the decanter was not written, but I was surprised when it came out, 500 ml.
Eh, can I drink so much? I thought, but “Tomino Hozan” was delicious.
I drank a lot of it to go with the delicious food, and I ended up drinking it all.
Aha, I drank too much.
Well, let’s say it’s a reward for my hard work today.