頑張ったご褒美ということに

2/27

休肝日

 

 

2/28

入院中のdaimajoさまの退院が明日に決まりました。

 

 

今日は退院後の生活・介護の指導を受けるため、一日病院で過ごしました。

つかれました。。。

 

 

へとへとになって、夕食は新百合ヶ丘の居酒屋です。

何故かワイン以外のお酒が飲みたくなって、リストから鹿児島の芋焼酎 “富乃宝山”のデカンタを注文。

デカンタのサイズが書いてなかったのですが、出てきてビックリ、500ml。

 

 

え、こんなに飲めるのか? と思いましたが、“富乃宝山”は美味しいですね。

 

 

 

 

美味しい料理に合わせて、チビチビ飲んでいたら結局全部飲んじゃいました。

 

 

 

 

あはは、飲みすぎですね。。。

 

 

ま、今日一日、頑張ったご褒美ということにしときましょう。

 

 

 

Feb. 27

No Wine Day

 

 

Feb. 28

My wife, who is in the hospital, will be discharged tomorrow.

Today, I spent a day at the hospital to receive guidance on life and nursing care after being discharged from the hospital.

 

 

I was hooked.

 

 

The dinner today was at some izakaya in Shinyurigaoka.

 

 

For some reason, I wanted to drink alcohol other than wine, so I ordered a decanter of Kagoshima’s shochu “Tomino Hozan” from the list.

The size of the decanter was not written, but I was surprised when it came out, 500 ml.

Eh, can I drink so much? I thought, but “Tomino Hozan” was delicious.

 

 

I drank a lot of it to go with the delicious food, and I ended up drinking it all.

 

 

Aha, I drank too much.

Well, let’s say it’s a reward for my hard work today.