8/4
休肝日
8/5
あと一点、あと一点、もうあと一点で勝てたのに、あと一点が取れませんね。
今日の料理
枝豆
トマト&モッツァレラ
生ハム、キウイ、ブロッコリー、トマトのサラダ
地鶏の香草焼き
庭のローズマリーとペパーミントをたっぷり乗せて焼きました。
1本目 マルキドボーラン シャルドネ 2022 1,050円
今日のワインは、マルキドボーランのシャルドネです。
特記事項はありませんが、普通にとても美味しいです。
2本目は、一昨日の残り、ジューステンベルグのベーカーマット2017年を飲みました。
2日たっても凄く美味しかったです。
Aug. 4
No Wine Day
Aug. 5
We could have won one more goal, one more goal, but we couldn’t score another goal.
Today’s Dish
Edamame
Tomato & Mozzarella
Salad with Prosciutto, Kiwi, Broccoli and Tomatoes
Herb-roasted Chicken
I roasted it with a generous amount of rosemary and peppermint from my garden.
1st bottle Marquis de Beau Rond Chardonnay 2022 1,050 yen
Today’s wine is Chardonnay of the Marquis de Beau Rond.
There are no special notes, but it was usually very tasty.
For the second bottle, I drank the leftovers from the day before yesterday, Joostenberg’s Baker Mat 2017.
Even after 2 days, it was very delicious.