蕾がハッキリと形を作りました

4/30

庭のカベルネの蕾がハッキリと形を作りました。

 

 

これが房になるんですね。

 

 

料理に少し飽きたので、今日はサイゼリヤで夕食です。

ワインは、いつものランブルスコ・セッコ。

 

 

このイタリアの微発泡の赤ワインは、daimajoさまのお気に入り。

今夜もグイグイ飲んでます。

レストランで、この赤ワインがボトル1,000円で飲めるのは奇跡に近いと思います。

 

今日も楽しい時間をありがとうございます!

 

 

 

Apr. 30

The Cabernet buds in my garden took shape clearly.

 

 

This will be the cluster.

 

 

I’m a little tired of cooking, so today I had a dinner at Saizeriya.

The wine is the usual Lambrusco Secco.

This Italian slightly sparkling red wine is daimajo-sama’s favorite.

He drank well tonight, as well.

I think it’s almost a miracle that you can drink this red wine at a restaurant for 1,000 yen a bottle.

 

Thank you for a good time today!