4/30
庭のカベルネの蕾がハッキリと形を作りました。
これが房になるんですね。
料理に少し飽きたので、今日はサイゼリヤで夕食です。
ワインは、いつものランブルスコ・セッコ。
このイタリアの微発泡の赤ワインは、daimajoさまのお気に入り。
今夜もグイグイ飲んでます。
レストランで、この赤ワインがボトル1,000円で飲めるのは奇跡に近いと思います。
今日も楽しい時間をありがとうございます!
Apr. 30
The Cabernet buds in my garden took shape clearly.
This will be the cluster.
I’m a little tired of cooking, so today I had a dinner at Saizeriya.
The wine is the usual Lambrusco Secco.
This Italian slightly sparkling red wine is daimajo-sama’s favorite.
He drank well tonight, as well.
I think it’s almost a miracle that you can drink this red wine at a restaurant for 1,000 yen a bottle.
Thank you for a good time today!