大阪に一泊二日の小旅行

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休肝日

 

 

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プライベートな所用があり、大阪に一泊二日の小旅行。

 

 

 

奮発して、ホテルはスイートルーム。

 

 

 

部屋から、大阪城が望めます。

赤色にライトアップされていて、なんとも妖艶な姿。

 

 

ホテル内のお洒落な串揚げレストランで夕食をいただきました。

 

 

 

ソース二度つけ禁止の串揚げの概念を打破する上品なお皿の数々。

 

 

とても美味しいです。

 

 

さすがワインリストも充実していて、ドメーヌ・ノゼ サンセールを選びました。

 

 

ロワールの名門ワイナリーのソーヴィニヨン・ブラン。

ワインも美味しいです。

 

 

串揚げのコース料理を頼んだのですが、最後はお腹がいっぱいになってしまい食べきれませんでした。

 

 

大阪の夜は、食い倒れ。

そのあと、部屋のソファで寝落ちしてしまいました。

 

 

ダメじゃん。

 

 

 

Nov. 30

No Wine Day

 

 

 

Dec. 1

I had a private one-night, two-day trip to Osaka.

 

Excitedly, I reserved a suite.

 

I could see The Osaka Castle from the room.

It was lit up in red and has a bewitching appearance.

 

I had dinner at a stylish Kushiage restaurant in the hotel.

 

A number of elegant plates that break the concept of fried skewers, which are prohibited from being dipped in sauce twice.

It was very tasty.

 

As expected, the wine list was extensive, and I chose Domaine de Nozey Sancerre.

 

It was Sauvignon Blanc made by a prestigious winery in the Loire.

The wine was also delicious.

 

I ordered a course meal of fried skewers, but at the end I was so full that I couldn’t finish it.

 

At night in Osaka, I was devoured.

After that, I fell asleep on the sofa in my room.

It’s no good.