新百合ヶ丘の寿司さとう

11/24

休肝日

 

 

11/25

今日の夕食は、新百合ヶ丘の寿司さとうです。

ここのお刺身は、いつもながら本当に素晴らしく美味しいです。

 

 

活きたカワハギを目の前で捌いてもらいました。

絶品です。

 

 

焼き物はサバ。

サバ、ビアン。

 

 

白子魔王。

湯がいていない生の白子。

これも絶品です。

 

 

軍艦巻きでも生白子。

美味し過ぎです。

 

 

ムラサキウニとバフンウニの食べ比べ。

 

お持ち込みのワインは、濱田ヴィンヤード・バッカス2021年と、リラックスワインのボジョレーヌーヴォー。

 

 

お隣のグループにボジョレーヌーヴォーを

おすそ分けしました。

美味しいとの感想をいただきました。

 

 

シメは、中トロの巻き寿司。

 

 

美味しいお寿司と美味しいワイン。

最高でーす!

 

 

 

Nov. 24

No Wine Day

 

 

Nov. 25

I had a dinner at Sushi Sato in Shin-Yurigaoka.

 

The sashimi here was really nice and delicious, as always.

 

I had a live Kawahagi cooked in front of me.

It was exquisite.

 

The grilled food is Saba.

Saba, Bian!

 

I love a Shirako.

It was a raw milt without hot water.

This was also exquisite.

 

I also had a raw milt with Gunkan-Maki.

It’s too tasty.

 

Comparison of Murasaki Urchin and Bafun Urchin.

 

The wine I brought was Hamada Vineyard Bacchus 2021 and Relax Wine Beaujolais Nouveau.

 

I shared a glass of Beaujolais Nouveau with the group next to me.

I received the impression that it was delicious.

 

I had a Chutoro Sushi Roll at last.

 

I enjoyed delicious sushi and very good wine.

It’s awesome!