11/24
休肝日
11/25
今日の夕食は、新百合ヶ丘の寿司さとうです。
ここのお刺身は、いつもながら本当に素晴らしく美味しいです。
活きたカワハギを目の前で捌いてもらいました。
絶品です。
焼き物はサバ。
サバ、ビアン。
白子魔王。
湯がいていない生の白子。
これも絶品です。
軍艦巻きでも生白子。
美味し過ぎです。
ムラサキウニとバフンウニの食べ比べ。
お持ち込みのワインは、濱田ヴィンヤード・バッカス2021年と、リラックスワインのボジョレーヌーヴォー。
お隣のグループにボジョレーヌーヴォーを
おすそ分けしました。
美味しいとの感想をいただきました。
シメは、中トロの巻き寿司。
美味しいお寿司と美味しいワイン。
最高でーす!
Nov. 24
No Wine Day
Nov. 25
I had a dinner at Sushi Sato in Shin-Yurigaoka.
The sashimi here was really nice and delicious, as always.
I had a live Kawahagi cooked in front of me.
It was exquisite.
The grilled food is Saba.
Saba, Bian!
I love a Shirako.
It was a raw milt without hot water.
This was also exquisite.
I also had a raw milt with Gunkan-Maki.
It’s too tasty.
Comparison of Murasaki Urchin and Bafun Urchin.
The wine I brought was Hamada Vineyard Bacchus 2021 and Relax Wine Beaujolais Nouveau.
I shared a glass of Beaujolais Nouveau with the group next to me.
I received the impression that it was delicious.
I had a Chutoro Sushi Roll at last.
I enjoyed delicious sushi and very good wine.
It’s awesome!