11/17
休肝日
11/18
ゲストを迎えて今日もボジョレー・ヌーヴォーを飲みます。
料理は、今年のヌーヴォーの凝縮した甘い香りに合う甘みを感じる料理にしようと考えて、スキヤキにしました。
黒毛和牛の赤身の切り落とし。
思惑通り、ボジョレー・ヌーヴォーにぴったりでした。
リラックスワイン ボジョレー・ヌーヴォー 2023 3,500円
おととい、人生で最高のボジョレー・ヌーヴォーと煽りましたが、やっぱりこれ、凄く美味しいです。
果実がぎっしりと詰まったコクと旨み、引き締まったボディ、サラリとした口当たり。
とにかくバランスが抜群に良いです。
おかげさまで、各方面からも今年のリラックスのボジョレー・ヌーヴォーは、とても美味しいとの感想をいただいています。
これ、少し熟成させてみるのも良いと思います。
Nov. 17
No Wine Day
Nov. 18
I welcome guests and tasted Beaujolais Nouveau again today.
For the dish, I decided to make it a dish with a sweetness that goes well with the condensed sweet aroma of this year’s Nouveau, so I chose Sukiyaki.
I cooked cut off the lean meat of Japanese black beef.
As expected, it was perfect for Beaujolais Nouveau.
Relax Wine Beaujolais Nouveau 2023 3,500 yen
I fanned that it is the best Beaujolais Nouveau in my life, but after all, this is really delicious.
I felt the richness and flavor packed with fruit, the firm body, and the smooth mouthfeel.
Anyway, the balance is outstanding.
Thanks to you, we have received feedback from various quarters that this year’s relaxing Beaujolais Nouveau is very delicious.
I think it’s a good idea to let this age a little more.