10/20
所用があり都心に出かけました。
帰宅途中、新宿駅南口のタバーン・オン・エスで夕食です。
ここ、最近の一番お気に入りのレストランのひとつ。
定番のメニューの他にも、旬を味わえる贅沢なお料理がリーズナブルな値段でおすすめされています。
ワインリストも充実してるし、これまた値段もリーズナブル。
スタッフのサービスも気持ち良くて、普段使いでもいつも、ちょっぴり贅沢な気持ちになります。
迷った挙句、ワインはいつものストラタム。
ニュージーランドのソーヴィニヨン・ブランです。
これが、3,000円で飲めるのは、やっぱり幸せだと思います。
メインは、カレイのジョスパーグリル。
今日からスタートした秋の新メニューだそうです。
香ばしく、ふわっと、しっとりジューシー。
凄く美味しい!
デザートのシャインマスカットまで頂き大満足。
タバーン・オン・エス、良いですねー。
帰りの小田急新宿駅まで、徒歩1分もうれしいです。
また、来ます。ご馳走さまでした。
Oct. 20
I went out to the city center because I had some business.
On the way home, I had dinner at Tavern on S near Shinjuku Station.
This is one of my favorite restaurants these days.
In addition to the standard menu, luxurious dishes, which you can taste the season, are recommended at reasonable prices.
The wine list is substantial and the prices are reasonable.
The service of the staff is also pleasant, and even in everyday use, I always feel a little luxurious.
After hesitation, the wine is the usual Stratum.
This is New Zealand’s Sauvignon Blanc.
I think I’m happy to be able to drink this for 3,000 yen.
The main dish is the flounder Josper Grill.
It seems that it is a new autumn menu that started today.
It was fragrant, fluffy, moist and juicy.
Very delicious!
I was very satisfied with the dessert Shine Muscat.
Tavern on S is good.
It is also a 1-minute walk to Odakyu Shinjuku Station on the way back.
Also coming. Thank you for the dinner!