横浜の蕎麦料理店、蘇枋で夕食

8/17

とにかく暑いですね。

 

今日は横浜の蕎麦料理店、蘇枋で夕食。

 

 

新鮮な素材で調理された前菜は、どれもとても美味しいです。

 

 

 

ワインはイタリア・ロンバルディアのピノ・グリージョにしました。

 

 

こちらのお蕎麦屋さんに来る理由の一つが、お店のワインリスト。

飲みたいワインがいっぱい、値段も極めてリーズナブルです。

 

 

メンチカツ、久しぶりに食べました。

 

鴨とネギの焼き物。お蕎麦屋さんの定番ですね。

 

 

お蕎麦は胡桃タレのせいろをいただきました。

 

 

ワインも料理もお蕎麦も大満足。

ご馳走さまでした!

 

 

 

Aug. 17

Anyway, it’s hot.

 

 

Today we had dinner at Suo, a fine soba restaurant in Yokohama.

 

 

Any appetizer cooked with fresh ingredients was very tasty.

 

 

The wine was Pinot Grigio from Lombardy, Italy.

One of the reasons I come to this soba restaurant is their wine list.

There are many wines I want to drink and the prices are very reasonable.

 

 

Menchi cutlet, I haven’t eaten it in a long time.

 

 

Grilled duck and green onions.

 It’s a staple of soba restaurants.

 

 

The soba noodles were served with walnut sauce.

 

 

The wine, food, and soba noodles were very satisfying.

Thank you for the nice dinner!