究極のペアリング

5/19

今日は寿司の日。

新百合ヶ丘のさとうで、お寿司をいただきます。

 

 

嬉しさが満ちあふれます。

 

 

焼きものは、シマアジ。

刺身で抜群に美味しい魚を焼く贅沢、旨さは格別。

 

 

今日のお持ち込みは、小布施のシャルドネ ノンボワゼと、赤のチャブダイワイン。

 

 

上等なお寿司に小布施ワイン。

幸せが満ちあふれます。

 

 

今日は前菜を少なくしてもらって、寿司をガンガンいきます。

 

 

 

寿司って本当に美味しいですね。

 

 

 

寿司とワインって、究極のペアリングだと、ワタシは強く思います。

 

 

 

ああ、美味しかった。

また次回が楽しみでなりません。

 

 

May 19

I went to Shin-Yurigaoka and had very nice Sushi dinner at Sato.

 

Here is my most favorite restaurant recently.

 

All dishes were outstanding.

 

I brought two bottles of Obuse Wine.

 

Both of the white wine and red wines were excellent.

 

Every sushi was fabulous!  marvelous!

 

Fine wine and fine sushi is the best marriage in the world, I believe.

 

It was a super night!

Thank you so much!