南青山のピッツェリアで夕食

5/3

本日は、都心で営業活動。

 

仕事が終わって、南青山のピッツェリアで夕食です。

プラダ、ドルチェ&ガッバーナなどのアッパーエンドのお店が並ぶ、ワタシに最も相応しくないお洒落な場所にあるこのピザのお店が、最近のお気に入り。

 

 

今日もおすすめのコース料理を頂きます。

アンティパストの盛り合わせは、どれも秀逸。すごくおいしい。

 

 

マルゲリータ

 

 

ヴェルデ

 

 

どちらも飛び切り美味しいです。

 

 

ワインリストも種類は少ないけど、良いワインばかり。

今日はシチリアのグリッロにしました。

 

 

澄んだピュアな味わい、透明感のあるワタシ好みの白ワインです。

 

 

メインの、美味しい地鶏ハーブローストが出てくるころには、かなりの満腹。

 

 

ピザは美味しいけど、お腹がすぐにいっぱいになっちゃうのが玉にキズですね。

デザートのソフトクリームが抜群に美味しいのですが、泣く泣く残してしまいました。

 

 

お腹がいっぱい、ぱいぱい。

お会計も南青山とは思えないリースナブルな設定。

ごちそうさまでした!

 

 

May 3

I worked at the central Tokyo today.

 

Then I went to Minami-Aoyama and had a nice pizza dinner at “800° DEGREES NEAPOLITAN PIZZERIA”.

Here is my favorite restaurant recently.

 

I chose the recommended pizza course dishes, as usual.

 

Every meals were very delicious.

 

Pizza was outstanding!!

 

I chose a bottle of Sicilia Grillo.

 

The white wine was very nice, too.

The style was a just my favorite one.

I felt very pure and clean fruits.

Tasty!!

 

When the main dish, Herb Roast Chicken, cam to the table, I was already full stomach.

 

Unfortunately, I gave up to complete the desert, delicious soft cream.

 

It was a very nice dinner.

Thank you very much!