至福のひと時

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休肝日

 

 

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今夜は、新百合ヶ丘の “さとう” さんでお寿司です。

 

 

ワタシの最近の生活の中で、最も楽しみな時間のひとつ。

 

 

お刺身、最高です。

 

 

地元産の栗の天ぷら、初めて食べました。

 

 

 

お寿司も最高。美味しすぎます。

 

 

ワインはキザンの赤と白を持ち込みました。

お寿司にこれ以上合うワインをワタシは知りません。

 

 

至福のひと時です。

 

 

勢いついて、今日はもう一軒。

すぐ近くにある川崎の蔵邸ワイナリー山田さんが経営するワインバー “ Lilly’s by promety” に伺いました。

 

 

山田さん、いましたよ。

 

 

ワインリストにない蔵邸ワイナリーのペティアンをいただきました。

すっきりとした辛口、香り豊かでふくよか。

とても美味しいペティアンでした。

 

 

山田さん、ご馳走さまでした。

引き続き、よろしくお願いします。

 

 

Jan. 26

No Wine Day

 

 

Jan. 27

I went to Shin-Yurigaoka and had a nice sushi-dinner at Sato.

The dinner at Sato is one of my happiest times recently.

 

I enjoyed the dinner very, very much.

 

I brought a bottle of Kizan white wine and red wine today.

Both of them were excellent.

 

I don’t know any wine which is better for sushi than these Kizan red & white.

 

It was the happiest dinner for me.

 

 

Then I visited to “Lilly’s by promety”, which is a nice wine bar near Sato.

 

The wine bar is owned by Kuratei Winery in Kawasaki.

 

Mr. Yamada, who is the owner of the winery and wine bar, welcomed me.

 

I enjoyed his sparkling wine and cooking.

 

Thank you very much!!