日本の銘酒ワインを味わう TAKE4

11/9

本日も某所にて「日本の銘酒ワインを味わう」セミナー&ワインディナーを開催。

先月14日、18日。今月3日に続いて、4回目の開催です。

 

 

某所は都心にある、長い伝統のある素晴らしい会場です。

 

 

 

 

 

セミナーの内容も同じテーマで4回目。

 

 

前回、準備不足で話の順番を間違え、頭は真っ白、しどろもどろになった反省から、本日はしっかりと準備をしてセミナーに臨みました。

 

 

やはり準備は大切ですね。

本日は時間内に、しっかりとお話したいことをお伝え出来たと思われます。

 

 

やられたら、やり返せ! (-_-;)

 

 

幸い提供したワインは、大好評をいただきました。

「日本のワインが、こんなに美味しいとは知らなかった!」というご意見をたくさん頂戴いたしました。

 

 

豪華なフランス料理は、何度食べてもすばらしく美味しいです。

 

 

 

なんか今回は本当に贅沢なお仕事です。

 

 

いよいよ、来週あと一回を残すのみとなりました。

しっかり準備をして臨みたいと思います。

 

 

Oct. 18

I held the forth wine seminar and wine dinner party following on 14th, 18th October and 2nd November.

 

 

The party place was a gorgeous historic building.

 

 

The theme was Japan Wine, as well. 

 

 

I lectured about Japan Wine at the seminar.

 

 

I didn’t talk well last time because of a poor preparation.

 

Then I had a enough advance preparation in this time.

I think I did a good job tonight.

 

 

All of the participants were interested in Japan Wine very much, as well.

 

 

We enjoyed gorgeous dinner, too.

 

 

It was a very good event.

 

Thank you very much!