10/23
天気の良さに誘われた本日も、午後から湘南・鎌倉に出かけました。
まずは、マイ・フェーヴァリットな長谷寺にお参り。
夕暮れの由比ガ浜を散策。
夕焼けがきれいです。
お目当てのディナーは、由比ガ浜・国道134号沿いのレストラン “COCOMO” を予約しました。
ネット検索で探して、良さそうだな、と見つけたレストランです。
こちら、大当たりでした。
オーシャンビューの望むお洒落な店内。
新鮮な地元の野菜や魚介類をつかったお料理が、ものすごく美味しいです。
生牡蠣は看板メニューらしい。
シーフードのマリネ
ズッキーニのフリット
ムール貝
生ウニのスパゲティ
地元産しらすのピッツァ
ワインはオーストラリア産を選びました。
サウス・オーストラリアのシャルドネ&ピノ・ノワールのスパークリングワイン
ヴィクトリア州キング・ヴァレーのピノ・グリージョ
どちらも期待していた以上の美味しさでした。
由比ガ浜から眺める逗子・葉山の夜景も見事でした。
ふらっと出かける湘南ディナー、クセになりそう、最高です。
Oct. 23
Because of the very fine weather, I went to Shonan Beach Resort.
At first, I went to Hase Temple, my favorite temple in Kamakura.
Then I move to Yuigahama Beach and had a walk.
Then I visited to COCOMO, a local food restaurant in Yuigahama.
I found this restaurant by the internet search.
I got a big success. It was very nice restaurant.
They serve outstandingly fine dishes cooked by local fresh vegetables and seafoods.
I enjoyed every cuisines very, very much.
I chose a bottle of fine Australia sparkling wine and Pinot Grigio.
Both of the bottles were very delicious, too.
I enjoyed the diner very much.
I love Shonan dinner!