8/29
東京は、ぐっと気温が下がって涼しい一日。
29日(ニク)なので、思いついて町田の焼肉店に出かけました。
我が家の夕食に外で焼肉って、超ひさしぶりです。
涼しいけど、やっぱり焼肉には生ビール。
ワインは、イタリア、アルト・アディジィのピノ・グリージョを選びました。
特に期待していなかったのですが、このピノ・グリージョがとても美味しい。
ピュアな果実味、きれいな酸、ピノ・グリージョらしい厚みのある味わいが海老はもちろん、焼肉にも良く合いました。
ウチの焼肉は“超良く焼き”。
やっぱり焼肉は美味しいです。
締めは冷麺。
ワタシは外で食べる焼肉は、この冷麺がはずせません。
いや、おいしかったです。
思いついてよかったです。ここ、また来ようっと。
Aug. 29
It was a cool day in Tokyo.
I went to Machida and had a nice Yakiniku dinner.
It was the first time I had had a dinner at a Yakiniku restaurant since a long time ago.
I must drink beer with Yakiniku.
Also, I chose a bottle of Pinot Grigio made in Alto Adige, Italy.
I didn’t expect the bottle of wine so much but it was very nice.
I felt pure fruits, good acidity and minerals.
The mouthfeel was very rich, which was the good character of Pinot Grigio.
It was a very nice Yakiniku dinner.
Finally, I had a cold noodle.
It was very nice, so tasty.
I enjoyed a dinner very much!
Good job!