今夜は、町田で焼肉

8/29

東京は、ぐっと気温が下がって涼しい一日。

29日(ニク)なので、思いついて町田の焼肉店に出かけました。

 

 

我が家の夕食に外で焼肉って、超ひさしぶりです。

 

 

涼しいけど、やっぱり焼肉には生ビール。

ワインは、イタリア、アルト・アディジィのピノ・グリージョを選びました。

 

 

特に期待していなかったのですが、このピノ・グリージョがとても美味しい。

ピュアな果実味、きれいな酸、ピノ・グリージョらしい厚みのある味わいが海老はもちろん、焼肉にも良く合いました。

 

 

ウチの焼肉は“超良く焼き”。

 

 

やっぱり焼肉は美味しいです。

 

締めは冷麺。

ワタシは外で食べる焼肉は、この冷麺がはずせません。

 

 

いや、おいしかったです。

思いついてよかったです。ここ、また来ようっと。

 

 

 

Aug. 29

It was a cool day in Tokyo.

I went to Machida and had a nice Yakiniku dinner.

 

It was the first time I had had a dinner at a Yakiniku restaurant since a long time ago.

 

I must drink beer with Yakiniku.

 

Also, I chose a bottle of Pinot Grigio made in Alto Adige, Italy.

I didn’t expect the bottle of wine so much but it was very nice.

I felt pure fruits, good acidity and minerals.

The mouthfeel was very rich, which was the good character of Pinot Grigio.

 

It was a very nice Yakiniku dinner.

 

Finally, I had a cold noodle.

It was very nice, so tasty.

 

I enjoyed a dinner very much!

Good job!