8/3
今日の夕食は、お寿司にします。
最近のお気に入り、新百合ヶ丘の「さとう」に出かけました。

この猛暑、やっぱり生ビールになりますね。

ワインは、ココファームの雲の時間をお持ち込み。

これ、お刺身と寿司に、無茶苦茶ピッタリです。

北海道産の生ウニ最高。

シンコも今が旬ですね。

ああ、どのお寿司も最高!!
べらぼうに旨いです。


幸せすぎる。。。。ごちそうさまでした。
Aug. 3
I went to Shin-Yurigaoka and had a sushi dinner at Sato.
It was a terribly hot day today.
I couldn’t avoid a beer.
Also, I brought a bottle of “CoCo Farm Kuno-no Jikan 2019”.
This white wine was very, very good for sashimi and sushi.
Every dish was outstandingly delicious!
I was so happy today.
Thank you very much!!


