夕刻、神戸に入りました

6/13

夕刻、神戸に入りました。

 

 

コンサルタントを務める、白鶴酒造のマーケティング部のスタッフと三宮で会食。

 

 

 

白鶴のお酒を専門に扱う詩鳥さん、自分で焼く、焼き鳥って、生まれて初めてです。

 

 

で、これが凄く美味しい!

 

 

塩とかも、ものすごくこだわりがあります。

 

お酒は主に白鶴の佳選酒を常温で頂きました。

 

で、特別にお持ち込みは、白鶴酒造が発売予定のイングランド・スパークリングワインのボルネイ。

 

 

日本未発売の知る人ぞ知る銘醸ワインです。

これ、素晴らしい!

間違いなく、プレステージ・シャンパーニュに勝るとも劣らないファイルワインでした。

 

 

締めの鶏ラーメン、最高!!

 

 

さて先月、白鶴の人と神戸のカラオケで酷い目にあった記憶があり、絶対にカラオケには行かないと固く心に違っていたのも、なんのその。

 

 

また、やっちまいましたよー(涙)

 

 

ドボン!!

 

 

Jun. 13

I moved to Kobe in the early evening.

 

Then I had a dinner with the staff of Hakutsuru Sake Brewery, which I am in charge of a wine consulting.

 

We enjoyed a yakitori dinner with glasses of sake.

 

It was the first time I had had a yakitori dinner by grilling my self.

 

The yakitori was very nice, very delicious.

 

Then we tasted a bottle of Bolnay, which is a fine England sparkling wine, which will be imported by Hakutsuru soon.

 

The bottle was BYO.

 

We were very happy.

 

 

After dinner, I was never going to Karaoke, I was absolutely not going to Karaoke.

Because I was almost dead by Karaoke in Kobe last month.

 

However, I went to Karaoke and was almost dead again…

Dobon!!