6/13
夕刻、神戸に入りました。
コンサルタントを務める、白鶴酒造のマーケティング部のスタッフと三宮で会食。
白鶴のお酒を専門に扱う詩鳥さん、自分で焼く、焼き鳥って、生まれて初めてです。
で、これが凄く美味しい!
塩とかも、ものすごくこだわりがあります。
お酒は主に白鶴の佳選酒を常温で頂きました。
で、特別にお持ち込みは、白鶴酒造が発売予定のイングランド・スパークリングワインのボルネイ。
日本未発売の知る人ぞ知る銘醸ワインです。
これ、素晴らしい!
間違いなく、プレステージ・シャンパーニュに勝るとも劣らないファイルワインでした。
締めの鶏ラーメン、最高!!
さて先月、白鶴の人と神戸のカラオケで酷い目にあった記憶があり、絶対にカラオケには行かないと固く心に違っていたのも、なんのその。
また、やっちまいましたよー(涙)
ドボン!!
Jun. 13
I moved to Kobe in the early evening.
Then I had a dinner with the staff of Hakutsuru Sake Brewery, which I am in charge of a wine consulting.
We enjoyed a yakitori dinner with glasses of sake.
It was the first time I had had a yakitori dinner by grilling my self.
The yakitori was very nice, very delicious.
Then we tasted a bottle of Bolnay, which is a fine England sparkling wine, which will be imported by Hakutsuru soon.
The bottle was BYO.
We were very happy.
After dinner, I was never going to Karaoke, I was absolutely not going to Karaoke.
Because I was almost dead by Karaoke in Kobe last month.
However, I went to Karaoke and was almost dead again…
Dobon!!