新百合ヶ丘 さとう

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今日の夕食は、新百合ヶ丘のお寿司屋さん「さとう」でいただきます。

 

 

先週、麻生川のお花見のあとで、立ち寄ったランチがとても美味しかったので、夜も来てみることにしました。

 

これがまた大当たり。

はしりの朝採りの地のタケノコが、おいしいのなんのって。

 

 

いままで人生で食べたタケノコの中で一番美味しいと思われました。

まさに絶品。

 

 

お刺身もすべて地元市場の馴染みの仲買さんから仕入れているそうです。

 

 

鮮度抜群! なんでこんなに美味しいの? というレベルです。

 

 

ハウスワインは、アルベール・ビショーのシャブリでした。

良いワインがあって、ホッとしました。

 

 

お寿司もこれはかなりの上物。

 

 

もともと渋谷の三宿で長年お寿司屋さんを営んできて、新百合ヶ丘に移転して5年目だそうです。

何を食べても驚きの連続でした。

 

 

良いお店を見つけました。

なんか、すごく嬉しいです。

 

 

あ、最後、お会計が安くて、またビックリ。

ここは必ずまた来ます。

ごちそうさまでした。

 

 

Apr. 7

I went to Shin-Yurigaoka and had a nice sushi dinner at Satou.

 

I found this small sushi-bar on the way of Hanami Walking last week.

I had a lunch there.

I was surprised at the high quality of the sushi.

 

Then I came here again for the dinner tonight.

 

Amazing! Amazing!

 

Every dish was amazingly delicious!

 

The primer bamboo shoots were outstanding.

 

They were my best bamboo shoots in my life.

 

Sashimi was super-great, too!

 

How delicious they were!

 

The house wine there is Albert Bichot Chablis.

It was very good for sushi today.

 

Of course, I enjoyed sushi very much, too.

 

Finally, I was surprised at seeing the bill was super reasonable.

 

I was very happy coming here.

I must come here again soon!