7/19
休肝日
7/20
新百合ヶ丘の小田急OXで、江ノ島に上がった天然の真鯛をゲット。
前菜一品、カルパッチョを作りました。
トッピングは、北海道の月形メロン。
メロンと真鯛の組合せは初めてでしたが、これが抜群に美味しかったです。
1本目 パラッツィ カタラット 2019 950円
これも最近のお気に入り。
シチリア産のカタラット100%で仕込まれています。
ピュアでナチュラルな典型的なリラックスワインのスタイルです。
オフフレーバーがいっさい無い澄んだキレイな味わい。
コスパの高さもリラックスワインならではでしょう。
2本目 チェスコン カベルネ NV 1,100円
赤も最近のお気に入り。
ヴェネト産のカベルネ・フランとカベルネ・ソーヴィニヨンで仕込まれています。
カベルネのアロマとテイストがしっかりとありながら、味わいはサラリと軽やかで華やかです。
ガッツリ冷やして美味しい赤ワイン。
とても良いです。
Jul. 19
No Wine Day
Jul. 20
I got a very fresh fish hooked at the near sea.
I cooked it Carpaccio.
The topping was Melon.
It was so delicious!
1st Palazzi Catarratto NV 950 yen
It is made from 100% Catarratto grown in Sicilia.
It is my recent favorite wine.
The style is a typical Relax Wine, pure and natural.
I couldn’t find any off-flavor.
What a clean white wine is this!
Tasty!
2nd Crscon Cabernet NV. 1100 yen
It is made from 50% Cabernet Franc and 50% Cabernet Sauvignon grown in Veneto.
It is my recent favorite wine, too.
It has a typical character of Cabernet’s aroma and flavor.
But the style is very light, cool and elegant.
It is very good for a chilly drinking.
Very good for Summer!